Asigura-te ca esti bine asigurat!

Asigura-te ca esti bine asigurat si mergi mai departe. Oricat de departe.

(Afla mai multe)

Avantajele colaborarii cu Forum Insurance Broker sunt multiple..

(Afla mai multe)

Fiecare activitate are punctele sale de risc si nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

(Afla mai multe)

Putem crea polite de asigurare personalizate pentru clientii nostri

Analizam tipul de asigurare de care ai nevoie: fiecare activitate are punctele sale specifice de risc si nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. In functie de aceasta evaluare, construim solutia care se potriveste situatiei tale.

De obicei, solutia cuprinde mai multe optiuni in ceea ce priveste tipul de polite si asiguratorul ales. Dintre ele, recomandarea noastra va fi facuta pe baza analizei conditiilor de asigurare, a pretului si a procedurilor de recuperare a daunelor.

Putem inventa o polita speciala, in cazul in care nici una dintre politele existente pe piata nu este ceea ce cautam. Practic, cream o polita personalizata pentru tine! Putem face asta datorita pozitiei noastre privilegiate in fata asiguratorului.

Implicarea noastra activa continua si dupa gasirea sau crearea solutiei si semnarea contractului, pentru intreaga perioada a derularii acestuia: anuntarea din timp a termenelor de plata, acoperirea riscurilor in timpul perioadei de gratie, consultanta si reprezentare la intocmirea si derularea eventualelor dosare de daune.